AnaSayfa / Genel / Kahve falında topluluğa selam vermek

Kahve falında topluluğa selam vermek

Kahve falında topluluğa selam vermek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayır duaları alacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına inanılır.

Kahve falında topluluğa selam vermek gördüyseniz:

  • Nasihat veren büyükbaba edası yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Kahve falında topluluğa selam vermek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birine selam vermek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine selam göndermek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında birine selam vermemek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye selam yollamak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine yorulur.

Kahve falında asker selamı vermek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birine selam vermek hep onlara layık olmaya çalışacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında namazda selam vermek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir