AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla oturmak

Kahve falında düşmanla oturmak

Kahve falında düşmanla oturmak bazen fakirlik görüleceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında düşmanla oturmak gördüyseniz:

  • Devam eden işlerinizi bitirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında düşmanla oturmak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşman sofrasına oturmak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında düşmanın tarafından öpülmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine yorulur.

Kahve falında düşmanı kovmak bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine alamet eder.

Kahve falında düşman taşlamak daima ona hürmet göstereceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından öpülmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına yorulur.

Kahve falında düşmanıyla sarılmak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanına tükürmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kariyer planının altüst olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir