AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanıyla sarılmak

Kahve falında düşmanıyla sarılmak

Kahve falında düşmanıyla sarılmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, maddi durumun düzeleceğine, kazancının katbekat artacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanıyla sarılmak gördüyseniz:

  • Ne kadar isterseniz isteyin tepkilerinizi kontrol altına alamayabilirsiniz.

Kahve falında düşmana sarılmak zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine işarettir.

Kahve falında düşmanına sarılıp ağlamak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanıyla sarılmak geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında düşmanına sarılmak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, üzüntülerin daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanınla sarılmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanının evlendiğini görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, haneye dertlerin gireceğine  rivayet eder.

Kahve falında düşmana beddua etmek müjdeli haberle geleceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanına bağırmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir