AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman tarafından öpülmek

Kahve falında düşman tarafından öpülmek

Kahve falında düşman tarafından öpülmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine işarettir.

Kahve falında düşman tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler bazı olayların sonlanmasına neden olabilir.

Kahve falında düşmanlar tarafından kovalanmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanın tarafından öpülmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında düşman tarafından kovalanmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından öldürülmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından vurulmak yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından dövülmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında düşman tarafından öpülmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından esir alınmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir