AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanın tarafından öpülmek

Kahve falında düşmanın tarafından öpülmek

Kahve falında düşmanın tarafından öpülmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, zorluklarla boğuşulacağına, iftiraya maruz kalınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri ya da şikayetlerinizi dile getirmeniz duygusal anlamda suların ısınmasına neden olabilir.

Kahve falında düşman tarafından bıçaklanmak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına delalettir.

Kahve falında düşman tarafından kovalanmak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalettir.

Kahve falında düşmanı tarafından bıçaklanmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine yorulur.

Kahve falında düşman tarafından kaçırılmak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine işarettir.

Kahve falında düşman tarafından dövülmek fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanı tarafından vurulmak bolluğun ve bereketin düşeceğine, rakiplerine yenileceğine delalet eder.

Kahve falında düşman tarafından esir alınmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından silahla vurulmak uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir