AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının saçını kesmek

Kahve falında düşmanının saçını kesmek

Kahve falında düşmanının saçını kesmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanının saçını kesmek gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize dert etmeyin.

Kahve falında düşmanının saçını kesmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanın saçını kesmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, onlardan fayda göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanının kafasını kesmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanını kesmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında düşmanın kafasını kesmek her zaman hak ettiğini alacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanın boğazını kesmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanının boğazını kesmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine işarettir.

Kahve falında düşmanın başını kesmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir