AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanını kesmek

Kahve falında düşmanını kesmek

Kahve falında düşmanını kesmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, geniş rızık elde edeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanını kesmek gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı, sağlamlaştırıcı veya onarıcı fikirleriniz olabilir.

Kahve falında düşmanının kafasını kesmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanını kesmek artık hayatının bir düzene gireceğine, inancını bir kenara atacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanın saçını kesmek tazeleneceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanı kesmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanın başını kesmek siparişlerinin çoğalacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanının saçını kesmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, ticarette yol katedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın kafasını kesmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanının boğazını kesmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir