AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanın kafasını kesmek

Kahve falında düşmanın kafasını kesmek

Kahve falında düşmanın kafasını kesmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, kavgaların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanın kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Yanlış ilişkileri gözden geçirmeli, maddi planlamaları dikkatli yapmalı, para kayıplarına karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında düşmanının kafasını kesmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında düşmanın kafasını kesmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında düşmanının kafasını koparmak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanının boğazını kesmek bankadaki hesabının kabaracağına, eşi tarafından yüceltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın saçını kesmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanı kesmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanının saçını kesmek istediği herşeye sahip olacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın başını kesmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir