AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanın saçını kesmek

Kahve falında düşmanın saçını kesmek

Kahve falında düşmanın saçını kesmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kötü günlerin biteceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın saçını kesmek gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabilecek durumdasınız.

Kahve falında düşmanının saçını kesmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanın saçını kesmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında düşmanı kesmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanın kafasını kesmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanını kesmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işarettir.

Kahve falında düşmanının kafasını kesmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın boğazını kesmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanın başını kesmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir