AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanı kesmek

Kahve falında düşmanı kesmek

Kahve falında düşmanı kesmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çirkin amellere yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanı kesmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, kadınsanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Kahve falında düşmanının saçını kesmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanın saçını kesmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanı kesmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanın başını kesmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanının boğazını kesmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanın kafasını kesmek anne baba duasının alınacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında düşmanının kafasını kesmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanını kesmek işlerine dört elle sarılacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir