AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının tükürdüğünü görmek

Kahve falında bir başkasının tükürdüğünü görmek

Kahve falında bir başkasının tükürdüğünü görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bir başkasının tükürdüğünü gördüyseniz:

  • En iyisi yumuşak bir ses tonuyla konuşmanız olacak.

Kahve falında birinin ağzına tükürmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında şarap içip tükürmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğe tükürmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında böcek tükürmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine delalettir.

Kahve falında diş fırçalarken kan tükürmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına inanılır.

Kahve falında yastığa tükürmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kediye tükürmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yılanın ağzına tükürmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir