AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının kafasını koparmak

Kahve falında düşmanının kafasını koparmak

Kahve falında düşmanının kafasını koparmak büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanının kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Sizin için belirsizlik içeren bir yöne yöneltilmeye çalışılabilirsiniz.

Kahve falında düşmanının kafasını koparmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında düşmanının kafasını kesmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanın kafasını kesmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanı dost olarak görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına delalettir.

Kahve falında düşmana su vermek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanlardan kurtulmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında düşman sofrasına oturmak uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmana silah çekmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir