AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanın elinden bıçak almak

Kahve falında düşmanın elinden bıçak almak

Kahve falında düşmanın elinden bıçak almak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, şükredeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, hayırla yad etmeye delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanın elinden bıçak almak gördüyseniz:

  • Aklınıza evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda olumlu etkisi olabilecek farklı fikirler gelebilir.

Kahve falında düşmanın elinden bıçak almak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanın elinden silah almak üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanın elinden silahını almak kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanın elinden kurtulmak kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden bıçak almak gelecekte yüzünün güleceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinden bıçaklanmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sol elinden bıçaklanmak sıkıntılarından arınacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinden bıçaklandığını görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir