AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanın düğününü görmek

Kahve falında düşmanın düğününü görmek

Kahve falında düşmanın düğününü görmek kısa sürede başarısının artacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, iftiraya maruz kalınacağına yorulur.

Kahve falında düşmanın düğününü gördüyseniz:

  • Ya da imzalayacağınız anlaşmalar olumlu ilerlemelerin ilk adımı olabilir.

Kahve falında düşmanın düğününü görmek eşit davranılacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına inanılır.

Kahve falında düşmanının düğününü görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanının düğününe gitmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanın elinden silahını almak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşman sahibi olmak çok sağlıklı olunacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanın evine girmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işarettir.

Kahve falında düşmanı bıçaklamak Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanları öldürmek günah işlemekten korunacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir