AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanı bıçaklamak

Kahve falında düşmanı bıçaklamak

Kahve falında düşmanı bıçaklamak ruhunun şifa bulacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, düşmanlıkların biteceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanı bıçaklamak gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe giden yol haritasını çizdiniz.

Kahve falında düşman bıçaklamak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanı bıçaklamak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanını bıçaklamak oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın birini bıçaklamak yoksulluğa, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir insanı bıçaklamak iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında adam bıçaklamak sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesini bıçakladığını görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki kişinin birbirini bıçakladığını görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir