AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının düğününü görmek

Kahve falında düşmanının düğününü görmek

Kahve falında düşmanının düğününü görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanının düğününü gördüyseniz:

  • Yanında kendinizi iyi hissettiğiniz kişilerle zaman geçirmeniz keyifli vakitlerin garantisi olabilir.

Kahve falında düşmanının düğününü görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanın düğününü görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına delalettir.

Kahve falında düşmanının düğününe gitmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanlardan kaçmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanlarından kaçmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanından ekmek almak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanla selamlaşmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında düşmana ateş etmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir