AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanları öldürmek

Kahve falında düşmanları öldürmek

Kahve falında düşmanları öldürmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, ticaretin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanları öldürmek gördüyseniz:

  • Konuşarak tepki vermek yerine, kendinizi hareketlerinizle ortaya koymalısınız.

Kahve falında silahla düşmanı öldürmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanı öldürmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine yorulur.

Kahve falında düşmanın öldüğünü duymak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında savaşmak düşman öldürmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, işinin gücünün yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanlarını öldürdüğünü görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanının öldüğünü duymak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında düşman tarafından öldürülmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, araba alınacağına işarettir.

Kahve falında kılıçla düşman öldürmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir