AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman sahibi olmak

Kahve falında düşman sahibi olmak

Kahve falında düşman sahibi olmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına delalet eder.

Kahve falında düşman sahibi olmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz moral yönünden sizi destekleyecek.

Kahve falında düşman sahibi olmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkan sahibi olmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yönlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ikiz erkek bebek sahibi olmak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında bebek sahibi olacağını görmek aradaki buzları eriteceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sahipsiz bebek emzirmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında ev sahibi görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işarettir.

Kahve falında silah sahibi olmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında makam sahibi insan görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir