AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana yenilmek

Kahve falında düşmana yenilmek

Kahve falında düşmana yenilmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, farklı şeyler deneyeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında düşmana yenilmek gördüyseniz:

  • Herkesle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Kahve falında düşmana yenilmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işarettir.

Kahve falında düşmanına yenilmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanının saçını kesmek işlerin kapanacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında düşman öpmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanla tartışmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmana hediye vermek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, insanlarla bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında sürekli düşmanını görmek falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında düşmana kurşun sıkmak sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kız çocuğunun olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir