AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana hediye vermek

Kahve falında düşmana hediye vermek

Kahve falında düşmana hediye vermek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmana hediye vermek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler, olaylar veya durumlar hızlı hareket etmeyi gerektirebilir.

Kahve falında düşmana hediye vermek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmandan hediye almak işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanından hediye almak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmana su vermek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanla işbirliği yapmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında düşmanlarını görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanın boğazını kesmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanı tarafından bıçaklanmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir