AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanına yenilmek

Kahve falında düşmanına yenilmek

Kahve falında düşmanına yenilmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, kazancının da azalacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanına yenilmek gördüyseniz:

  • Sabırsızlanma eğilimi içine girebilirsiniz.

Kahve falında düşmana yenilmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi imkânlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanına yenilmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmana bağırmak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize delalet eder.

Kahve falında dostla düşman olmak mevki makam sahibi olunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanına öğüt vermek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Kahve falında düşmanla muhabbet etmek sorunların çözüm bulacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşman öpmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına işaret eder.

Kahve falında düşmanını yatarken görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir