AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman öpmek

Kahve falında düşman öpmek

Kahve falında düşman öpmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşman öpmek gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında düşmanını öpmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine yorulur.

Kahve falında düşmanı öpmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çok başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında düşman öpmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanının elini öpmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, galibiyet kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanın elini öpmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında düşman eli öpmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında düşman askerlerini görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına delalettir.

Kahve falında düşmanın elinden bıçak almak borçları varsa ödeyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir