AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının elini sıkmak

Kahve falında düşmanının elini sıkmak

Kahve falında düşmanının elini sıkmak hiçbir sorun yaşamayacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanının elini sıkmak gördüyseniz:

  • Kendinizi hoş tutabileceğiniz şeylerle ilgilenmenizde fayda var.

Kahve falında düşmanının elini sıkmak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında düşmana kurşun sıkmak kusursuz bir yaşama kavuşacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında düşmanının boğazını sıkmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanın boğazını sıkmak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, ev sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında düşmana silah sıkmak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin elini sıkmak atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında elini sıkmak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet adamının elini sıkmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir