AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla sıkmak

Kahve falında silahla sıkmak

Kahve falında silahla sıkmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, yorulacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla sıkmak gördüyseniz:

  • Ya da duygularını anlamaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında düğünde silah sıkmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında silahla kafasına sıkmak hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında birine silah sıkmak evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında havaya silah sıkmak ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağına silah sıkmak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine işarettir.

Kahve falında köpeğe silah sıkmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kafasına silah sıkmak ona şifa olmayacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında kendi kafana silah sıkmak eğitimlerinin iyi olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir