AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanından hediye almak

Kahve falında düşmanından hediye almak

Kahve falında düşmanından hediye almak hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, şifa ve ilaç bulacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, gülüp eğleneceğine, aileyle iş yapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanından hediye almak gördüyseniz:

  • Diğerlerine katı davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında düşmandan hediye almak tüm keyfinin kaçacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmana hediye vermek kendisini işine vereceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında düşmanından hediye almak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanına galip gelmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanla uğraşmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, sevindirici şeyler duymaya işaret eder.

Kahve falında düşman tarafından öpülmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında düşmanın uyuduğunu görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine inanılır.

Kahve falında düşman saldırısına uğramak az maliyetle ticarete atılacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir