AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla işbirliği yapmak

Kahve falında düşmanla işbirliği yapmak

Kahve falında düşmanla işbirliği yapmak yaralayacağına ve küstüreceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına yorulur.

Kahve falında düşmanla işbirliği yapmak gördüyseniz:

  • Çok fazla ön planda olmamaya çalışın.

Kahve falında düşmanla işbirliği yapmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytanla işbirliği yapmak atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında polisle işbirliği yapmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işbirliği yapmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında düşmana iyilik yapmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanla iş yapmak parasını ve işini kaybedeceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanına iyilik yapmak rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanı boğmak sahip olunan gücün kaybedileceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir