AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana su vermek

Kahve falında düşmana su vermek

Kahve falında düşmana su vermek takdir toplayacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmana su vermek gördüyseniz:

  • Bir gecikme söz konusu ise, büyük resimde uyarlamalar yapılması gerektiği için olabilir.

Kahve falında düşmanına su vermek borç yüzünden uykuların kaçacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına alamet eder.

Kahve falında düşmana su vermek hayırlı bir evlat olacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında düşman bıçaklamak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmandan para almak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işarettir.

Kahve falında düşmanla el sıkışmak yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanlarını öldürdüğünü görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına delalettir.

Kahve falında düşmanına yardım etmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanın elinde bıçak görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir