AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmandan hediye almak

Kahve falında düşmandan hediye almak

Kahve falında düşmandan hediye almak maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, mutluluğunun da artacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına delalettir.

Kahve falında düşmandan hediye almak gördüyseniz:

  • Sadece niyet ya da planlarınızdan bahsetmeniz artık hiç kimseyi tatmin etmiyor.

Kahve falında düşmana hediye vermek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında düşmandan hediye almak mali olarak sıkıntıya düşeceğine, umutlarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanından hediye almak işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanını namaz kılarken görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine inanılır.

Kahve falında kadın düşman görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanın güldüğünü görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında düşmanla çarpışmak üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanına beddua etmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir