AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanı tarafından bıçaklanmak

Kahve falında düşmanı tarafından bıçaklanmak

Kahve falında düşmanı tarafından bıçaklanmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında düşmanı tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Parasal açıdan yanıltılmamak için dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında düşman tarafından bıçaklanmak keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanı tarafından bıçaklanmak yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , hayallerini sürekli erteleyeceğine işarettir.

Kahve falında düşmanın elinde bıçak görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanın elinden bıçak almak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına yorulur.

Kahve falında düşmanın bıçağını kırmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, güzel haberlerin alınacağına yorulur.

Kahve falında düşmana bıçak çekmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanın tarafından öpülmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında düşmanın tarafından vurulmak keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir