AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana gülmek

Kahve falında düşmana gülmek

Kahve falında düşmana gülmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Kahve falında düşmana gülmek gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamanızda fayda var.

Kahve falında düşmanla gülmek o işi canlandıracağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanına gülmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalet eder.

Kahve falında düşmanın güldüğünü görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanının güldüğünü görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında düşmana gülmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin güldüğünü görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine işarettir.

Kahve falında alay ederek gülmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenazede gülmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir