AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin güldüğünü görmek

Kahve falında eşinin güldüğünü görmek

Kahve falında eşinin güldüğünü görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, ekmeğinin de artacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında eşinin güldüğünü gördüyseniz:

  • Çelişkiler içindesiniz.

Kahve falında eşinin güldüğünü görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin sana güldüğünü görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok fazla gülmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok gülmek eğlenmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında düğünde gülmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında koşarak gülmek fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, işlerin düzgün gideceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle gülmek çok büyük zararlar edeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında gülben ergeni görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir