AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazede gülmek

Kahve falında cenazede gülmek

Kahve falında cenazede gülmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında cenazede gülmek gördüyseniz:

  • Zor zamanlar geçiren kişilere yardımcı olmak için elinizden gelenden fazlasını yapmaya çalışmalısınız.

Kahve falında cenazede gülmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında cenaze evinde gülmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün güldüğünü görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yalandan gülmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın güldüğünü görmek başarı kaydedeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kendine güldüğünü görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, ün yapmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında ölen insanın güldüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının güldüğünü görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir