AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla gülmek

Kahve falında düşmanla gülmek

Kahve falında düşmanla gülmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, yenilenme yaşayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanla gülmek gördüyseniz:

  • Bir süre yaptıklarınızı gözden geçirmek üzere kendinize zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında düşmanın güldüğünü görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmana gülmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanına gülmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına yorulur.

Kahve falında düşmanının güldüğünü görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında düşmanla gülmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına yorulur.

Kahve falında zorla gülmek borçların hafifleyeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi kendine gülmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında espriye gülmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir