AnaSayfa / Genel / Kahve falında alay ederek gülmek

Kahve falında alay ederek gülmek

Kahve falında alay ederek gülmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, aksiliklerin son bulacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında alay ederek gülmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında alay ederek gülmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine rivayet eder.

Kahve falında alaycı gülmek rahat nedir öğreneceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanla alay etmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kendi kabuğuna çekileceğine yorulur.

Kahve falında askeri alay görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında fener alayı görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alay komutanı görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytanla alay etmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, ondan kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin alayı görmek alım gücünün artmasına, aradığı çareleri bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir