AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının güldüğünü görmek

Kahve falında düşmanının güldüğünü görmek

Kahve falında düşmanının güldüğünü görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanının güldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sizce yanlış yaptıkları konular, uygulamalar veya olaylar hakkında uyarmak veya ikna etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında düşmanın güldüğünü görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, yeni bir araca sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında düşmanının güldüğünü görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmana gülmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanla gülmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında düşmanına gülmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında ölüyle gülmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında namaz kılarken gülmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında camide gülmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir