AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanın güldüğünü görmek

Kahve falında düşmanın güldüğünü görmek

Kahve falında düşmanın güldüğünü görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, başka alanlara yöneleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanın güldüğünü gördüyseniz:

  • Siz çalışan bir kimseyseniz mesleki açıdan bir çok gelişme olabilir.

Kahve falında düşmana gülmek insanları kıracağına ve üzeceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında düşmanına gülmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanın güldüğünü görmek sorunların günden güne artacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanla gülmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanının güldüğünü görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine alamet eder.

Kahve falında insanların güldüğünü görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yüze gülmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında gülden taç takmak gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir