AnaSayfa / Genel / Kahve falında dügme dikmek

Kahve falında dügme dikmek

Kahve falında dügme dikmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, atılıma geçeceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dügme dikmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyabilir, başarmak istediğiniz konularda sizi tamamlayabilecek kişilerle yakınlaşabilirsiniz.

Kahve falında dügme dikmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dügünden kaçmak çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında düsük yaptıgını görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dübür görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında düsmanını görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında dügüne hazırlanmak hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına inanılır.

Kahve falında düsmanini dövmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düsmanla sarilmak mutlu ilişkiler kuracağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir