AnaSayfa / Genel / Kahve falında düsmanla sarilmak

Kahve falında düsmanla sarilmak

Kahve falında düsmanla sarilmak her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düsmanla sarilmak gördüyseniz:

  • Eski tecrübelerin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında düsmanla sarilmak küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisini sarilmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadınla sarilmak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirmizi ve sari gül görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kefene sarilmak düşmanlarını kaybetmeye, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin boynuna sarilmak yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında vefat etmis birine sarilmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altin sarisi rengi görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir