AnaSayfa / Genel / Kahve falında düsmanla kavga etmek

Kahve falında düsmanla kavga etmek

Kahve falında düsmanla kavga etmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında düsmanla kavga etmek gördüyseniz:

  • Şu an birşey söylemezseniz, ileride bir beklenti içerisine giremezsiniz.

Kahve falında düsmanla kavga etmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine alamet eder.

Kahve falında damdan düsmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, işsiz kalmaya delalettir.

Kahve falında düsmanla savasmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına rivayet eder.

Kahve falında dügün davetiyesi görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine delalettir.

Kahve falında düsman öldürmek dargınların barışacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında düsmanla dost olmak huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, büyük kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düsmanını görmek ister istemez çok üzüleceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işarettir.

Kahve falında düsük yaptıgını görmek ekmek bulamayacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir