AnaSayfa / Genel / Kahve falında dügün davetiyesi almak

Kahve falında dügün davetiyesi almak

Kahve falında dügün davetiyesi almak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, sevindirici haberler alınacağına, zorlukların geride kalacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, borçların gittikçe artacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında dügün davetiyesi almak gördüyseniz:

  • İlerlemesi zor iş veya kişileri destekleyerek zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında dügün davetiyesi görmek yokluk içine gireceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında dügün davetiyesi almak kardeşlerin birlikte iş kuracağına, ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düsmanlari görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, mevlit okutacağına işaret eder.

Kahve falında bebek düsük yapmak bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına delalettir.

Kahve falında damdan düsmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dügün alayı görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dügünde siyah elbise giymek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dübleks ev görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir