AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşen dişi yerine takmak

Kahve falında düşen dişi yerine takmak

Kahve falında düşen dişi yerine takmak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, başarıların artacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında düşen dişi yerine takmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya bilgi hazinenizi olumlu etkileyecek işlerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında düşen dişi yerine takmak yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında dişini yerine takmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında dişi yerine takmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, para sıkıntısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eğlence yerine gitmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik yerine elbise giymek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında yeni bir iş yerine taşınmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının yerine askere gitmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında başkasının avret yerine bakmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir