AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi yerine takmak

Kahve falında dişi yerine takmak

Kahve falında dişi yerine takmak keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, dininden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dişi yerine takmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sizi sevmeyen kimselere karşı büyük bir üstünlük kazanabilirsiniz.

Kahve falında düşen dişi yerine takmak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişini yerine takmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına işaret eder.

Kahve falında dişi yerine takmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yerine geçmek çalışmalarının takdir edileceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yerine gelinlik giymek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere işarettir.

Kahve falında gözyaşı yerine kan görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yerine imza atmak zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında para çalıp yerine koymak çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir