AnaSayfa / Genel / Kahve falında duru suda boğulmak

Kahve falında duru suda boğulmak

Kahve falında duru suda boğulmak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, çok zengin olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında duru suda boğulmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında duru suda boğulmak ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında duru suda yüzmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, inancından ödün vereceğine rivayet eder.

Kahve falında duru suda yıkanmak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duru suda balık tutmak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında duru suda balık görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında duru suda yürümek itibarın sarsılacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duru suda abdest almak onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Kahve falında duru suyla yıkanmak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir