AnaSayfa / Genel / Kahve falında duru suda yıkanmak

Kahve falında duru suda yıkanmak

Kahve falında duru suda yıkanmak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına işaret eder.

Kahve falında duru suda yıkanmak gördüyseniz:

  • Girişimlerinizi, ertelemenizde fayda var.

Kahve falında duru suda yıkanmak işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duru suda yürümek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Kahve falında duru suda boğulmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında duru suda balık görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duru suda abdest almak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında duru suda balık tutmak evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında duru suda yüzmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kazancının günden güne çok artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duru bir deniz görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir