AnaSayfa / Genel / Kahve falında duru suda balık görmek

Kahve falında duru suda balık görmek

Kahve falında duru suda balık görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında duru suda balık gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler oldukça yararlı olabilir.

Kahve falında duru suda balık tutmak sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına delalettir.

Kahve falında duru suda balık görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında duru suda abdest almak kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duru suda yıkanmak kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duru suda yüzmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duru suda yürümek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yüzünün de güleceğine yorulur.

Kahve falında duru suda boğulmak eve huzur dolacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine delalettir.

Kahve falında saygı duruşu görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir