AnaSayfa / Genel / Kahve falında duru suyla yıkanmak

Kahve falında duru suyla yıkanmak

Kahve falında duru suyla yıkanmak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duru suyla yıkanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler bazı konularda sizi uyarabilirler.

Kahve falında duru suyun içinde yürümek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında temiz duru su görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, kötü halinden eser kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duru suyla yıkanmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duru berrak su görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duru akan su görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duru suya girmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, huzura ve rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duru su görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye işaret eder.

Kahve falında akan duru su görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir