AnaSayfa / Genel / Kahve falında duru suda yüzmek

Kahve falında duru suda yüzmek

Kahve falında duru suda yüzmek gönül sızılarının dineceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında duru suda yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarılı olma eğilimindesiniz ya da buna zorlanıyorsunuz.

Kahve falında duru suda yüzmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duru suda abdest almak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duru suda balık görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında duru suda boğulmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında duru suda yürümek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, onlara karşı zafer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında duru suda yıkanmak böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duru suda balık tutmak çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saygı duruşu görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir