AnaSayfa / Genel / Kahve falında duru göl görmek

Kahve falında duru göl görmek

Kahve falında duru göl görmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, ticarette şansının düşeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında duru göl gördüyseniz:

  • Hayatsal dersler çıkarabileceğiniz bir aya giriş yapıyorsunuz.

Kahve falında duru göl görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duru temiz deniz görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine inanılır.

Kahve falında duru berrak su görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duru suyla yıkanmak hırpalanacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işaret eder.

Kahve falında duru suda balık görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, düzenin kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duru suda yıkanmak karın artacağına, mevki kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duru sudan geçmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, bunun için Allah’a şükredeceğine yorulur.

Kahve falında duru suda balık tutmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kişinin rahat edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir