AnaSayfa / Genel / Kahve falında duru berrak su görmek

Kahve falında duru berrak su görmek

Kahve falında duru berrak su görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, kötü sözler duyacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında duru berrak su gördüyseniz:

  • İmkansız amaçlar belirleyip, sadece yarısını gerçekleştirebildiğinizde boşu boşuna kendinize kızıyorsunuz.

Kahve falında duru berrak su görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık ve duru su görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duru su görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duru suya girmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine inanılır.

Kahve falında duru suya düşmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında duru suyun içinde yürümek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, ticarette şansının düşeceğine yorulur.

Kahve falında duru akan su görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına rivayet eder.

Kahve falında duru su içmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir