AnaSayfa / Genel / Kahve falında durgun temiz su görmek

Kahve falında durgun temiz su görmek

Kahve falında durgun temiz su görmek mal kayıpları da yaşayacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, küs arkadaşların barışacağına yorulur.

Kahve falında durgun temiz su gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki birisinin beklenmedik tavırları ya da hareketleri nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Kahve falında durgun temiz su görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında durgun temiz deniz görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil durgun su görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında durgun suya düşmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında durgun berrak su görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında durgun su görmek başka kimselere de yardım edeceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında durgun suya girmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında durgun bulanık su görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir